Mijn werk aan Jouw muur?

Een van mijn grootste passies is fotograferen. De afgelopen jaren voornamelijk tijdens onze reizen naar allerlei mooie bestemmingen over de hele wereld.

Tijdens die reizen lag mijn voorkeur voornamelijk bij het fotograferen van wildlife met een voorliefde voor de (grote) katten en roofvogels. Landschappen zijn wat minder mijn ding, maar ook die maak ik zo mu en dan wel. Het is per slot van rekening ook een deel van het land dat je bezoekt.

De afgelopen jaren heb ik dan een behoorlijk aantal foto’s kunnen maken. Een flink aantal daarvan hingen in ons huis, maar ook een heleboel opgeslagen op mijn PC.

Ik heb er hiervan een aantal te koop gezet via “Werk aan de muur“. De komende weken en maanden zullen er nog veel meer bijkomen. Op de “SHOP pagina” kun je een overzichtje zien, of je gaat direct naar Werk aan Muur.

Ik hou er van om sommige foto’s te bewerken zodat ze een Fine art uitstraling krijgen, maar er staan ook landschappen op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen op je social media:

Related Posts