200 dagen!

Voor je het weet zijn er 200 dagen omgevlogen! Dat is het aantal dagen dat we nu in onze camper wonen. En het bevalt nog steeds erg goed, eigenlijk steeds beter. De eerste weken hebben we een beetje onze draai moeten vinden, maar dat is prima gelukt.

Hoewel we liever ergens gebleven waren waar de temperatuur wat aangenamer is dan in Nederland, en zeer zeker beter weer, zijn we nu weer in Nederland. Dit heeft voornamelijk te maken met het voldoen aan de voorwaarden voor ons briefadres. Hierdoor moeten we wat langer hier blijven dan we zouden willen, maar anderzijds is het ook wel weer fijn om familie en vrienden weer eens te zien. Ondanks de contacten die we onderhouden via Whatsapp en onze geregelde posts op Instagram en deze weblog, is persoonlijk contact toch het fijnste.

De statistieken van de afgelopen 200 dagen zien er als volgt uit:

Hoeveel van wat…
70 Verschillende Camperplaatsen bezocht
10242 Gereden kilometers
5 Landen bezocht
€ 1,35 Laagste Dieselprijs
€ 1,84 Hoogste Dieselprijs

De grootste kostenposten zijn de boodschappen en de kosten voor de camperplaatsen, elk met zo’n 30% van de totale kosten. De diesel is een goede derde met 15% van de totaalkosten. 

Het verbruik van de Mercedes valt niet tegen, door onze rijstijl halen we ongeveer een verbruik van 1 op 10. De komende weken zullen we wel veel meer van de snelweg af gaan en binnendoor rijden. Dat zal voor ons in de rijtijd niet zo heel veel uitmaken, in het brandstofverbruik misschien wel, er zal meer opgetrokken en afgeremd gaan worden. We gaan het zien.

2 reacties

    1. Genieten doen we elke dag en daar gaan we gewoon mee door.

      Dat is het voordeel van geen plan hebben: het verloopt altijd volgens plan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen op je social media:

Related Posts

In de Achterhoek

Vorige week hebben we grotendeels doorgebracht in de Achterhoek, een in het oosten van Nederland. We hadden een heel leuke

Lees meer