Auto weg…

Mito verkocht

De titel heeft geen type fout, het is inderdaad auto weg en geen autoweg..  Ook “mijn” auto is verkocht! Vanmorgen hebben we hem overgedragen en overgeschreven aan de koper.

Dit was het laatste wat we te koop hadden staan en weer een zorg minder. Eigenlijk hebben we geen zorgen meer eerlijk gezegd, tenminste op dit moment. Wat de toekomst zal brengen weten we niet, en dat is waarschijnlijk maar goed ook.

De komende week gaan we onze eerste bestemmingen wat meer vorm geven. Voorlopig blijven we nog even in Nederland om te wennen aan de camper en zeker te weten dat alles naar behoren werkt. Wellicht moeten we nog wat spullen aanschaffen en wie weet ook nog wat meer wegdoen omdat we niet alles geladen krijgen wat we nu hebben liggen. Ach, we zien wel hoe dat gaat.

Het rijden met de camper zal wel heel anders zijn dan we gewend waren van de C2 en deze MiTo. Maar ook dat zal snel genoeg normaal zijn voor ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen op je social media:

Related Posts

In de Achterhoek

Vorige week hebben we grotendeels doorgebracht in de Achterhoek, een in het oosten van Nederland. We hadden een heel leuke

Lees meer