Portugal

Het is alweer even geleden dat er een nieuwe blog is verschenen, maar wij hebben ondertussen niet stilgezeten, of beter stilgestaan… Op Polarsteps ( ook te zien via ROUTE) kun je zien waar we geweest zijn EN waar we momenteel zijn.

Omdat het weer in richting het midden van Spanje niet zo heel goed is, maar dat kan ook bijna niet anders, ook hier is het winter, hebben we besloten eerst maar weer wat zuidelijker te gaan. In dit geval is dat het zuiden van Portugal geworden. We zijn via de zuidkust, de Algarve, ondertussen weer een stukje verder naar boven , Noord, gegaan.

Portugal is toch wel weer een heel ander land dan Spanje. Alleen al de kust bijvoorbeeld waar we nu zijn, is heel anders dan de uitgestrekte zandstranden van Spanje. Hier heb je voornamelijk steile kliffen en daartussen stukjes strand. Maar het is wel geweldig mooi en spectaculair om te zien.

Terwijl ik dit schrijf waait het behoorlijk en de golven beuken echt op de kliffen en het strand. Geweldig om te zien vind ik dat.

Morgen gaan we, afhankelijk van het weer, een fietstochtje maken. Maar er wordt regen verwacht, het is dus even afwachten of dat gaat lukken. En anders gaan we overmorgen, wij hebben geen haast…. Slowtravelling heet dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen op je social media:

Related Posts