Uitgewerkt….

Nee, dit gaat niet over je afwasmiddel als er geen schuim meer is. Wij zijn letterlijk klaar met werken. Tenminste in loondienst dan. Uiteraard, zou ik bijna zeggen, zullen we nog geregeld de handen uit de mouwen moeten steken om dingen voor elkaar te krijgen. Wat voor dingen? Geen idee, dat zien we vanzelf wel.

Wat ik bedoel te zeggen is dat wij alletwee, officieel, per 1 september 2023 geen dienstverband meer hebben. Vorige week heeft Cora al afscheid genomen van haar collega’s en vandaag was het mijn beurt.

De route naar mijn werkplek was voor de gelegenheid gemarkeerd met A4’tjes om dat nog eens te benadrukken en mijn werkplek zelf was ook opgefleurd..

Ik ben niet iemand die graag in de belangstelling staat, maar eerlijk gezegd was het toch wel fijn dat ze dit voor mij gedaan hadden.

Rond 10:00 was er nog een kleine bijeenkomst met een praatje van mijn manager en hebben we met z’n allen nog een beetje gepraat over onze stap die we genomen hebben. Al met al een fijn afscheid van een heel erg fijne groep mensen en een hele fijne werkgever. ( PS. er wordt nog gezocht naar iemand om de vacature te vervullen..)

Nu nog de laatste voorbereidingen voor we op pad kunnen. Daarover later meer.

 

6 reacties

 1. Hoi Frans,
  Ik heb me net ingeschreven voor de nieuwsbrief en ga je ook volgen. Ben benieuwd naar de verhalen en foto’s. Geniet ervan en van je pensioen!

  1. Dank je wel Tamara, we gaan zeker genieten en iedereen op de hoogte to houden, met verhalen en foto’s. Laat vooral af en toe een reactie achter, dat vinden wij ook leuk!

 2. hoi cora en frans
  We hebben ons ingeschreven voor de nieuwsbrief.
  wij gaan jullie zeker volgen met ons viertjes.
  Geniet van alles wat op jullie pad komt.
  En zijn zeker benieuwd naar jullie verhalen en fotos.Hoop dat het met de katten ook goed gaat.!

  groetjes xxjes
  Tany Anja Stephanie en Lexi Heeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen op je social media:

Related Posts

Garagesale

Garagesale

De laatste weken zijn we volop bezig geweest om de boel op te ruimen. Zie ook ons eerdere blog Ontspullen.

Lees meer