Daar is ie dan, de zon!!

Zoals ik 2 weken geleden al postte, hebben we de eerste weken elke dag regen gehad. Onder sommige omstandigheden. zoals tijdens het bezoek aan Oradour-sur-Glane is dat niet zo heel erg, het geeft wel een extra dimensie aan zo’n bezoek. Uiteraard geen stortregen, maar een miezerig buitje doet wel iets. 

Maar omdat we de regen behoorlijk beu waren hebben we de laatste dagen van die week wat meer kilometers gemaakt om zo snel mogelijk in Spanje te zijn. Om precies te zijn: in de buurt van Barcelona. We hebben dan ook een paar dagen vertoefd op camping  3 Estrellas, een half uurtje buiten Barcelona.  Een prima camping met alle faciliteiten die je nodig hebt. Ondanks de grootte viel het met de “overlast” reuze mee. 

We kregen er een beetje “Seppe” gevoel bij, de camping ligt namelijk dicht bij het vliegveld van Barcelona en de vliegtuigen stegen op in de richting van de camping. Eerlijk gezegd stoorde het niet echt.. 

We hebben, zoals op Instagram ook al te lezen was een dagje Barcelona gedaan: veel highlights bezocht zoals de Sagrada Familia, de Ramblas, Casa Milà, Casa Batlló, Passeig de Gràcia, Place de Catalunya, Le Cathedrale de la Santacrue, Plaça del Rei, Place de Sant Jaume, Plaça Reial, Ajuntament de Barcelona, Palau de la Generalitat, Museum Mhuba en Palau Güell

 

De dagen erna hebben we lekker niets gedaan, behalve wat gelezen en in het zonnetje zitten genieten.

Begin deze week zijn we doorgereden naar het zuiden, in een lekker rustig tempo. Ondertussen hebben we 2 kloosters en diverse kerken bezocht, dus lekker cultuur gesnoven.

Het fijne is dat het nergens druk is, verre van, maar voor ons de temperatuur prima is. Voor de Spanjaarden is het koud denk ik, gezien de kleding die ze dragen….

Op dit moment zitten we in / bij de Ebro Delta, een groot natuurgebied. Morgen gaan we eens kijken wat er hier nog te zien is..

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen op je social media:

Related Posts

In de Achterhoek

Vorige week hebben we grotendeels doorgebracht in de Achterhoek, een in het oosten van Nederland. We hadden een heel leuke

Lees meer