De eerste dagen zitten er op.

Zoals eerder gepost hebben we de camper vrijdag 20 oktober opgehaald in Drachten bij de dealer, Campernet in Drachten. Helaas voor ons was dit ook de allereerste dag van een periode met alleen maar regen, waar we volgens mij nog steeds in zitten. Maar de 20ste was wel de slechtste dag! Gelukkig waren Dorien en Peter zo goed ons die dag naar Drachten te brengen met de auto, dat scheelde in ieder geval in reistijd zo’n 2,5 uur ten op zichte van het openbaar vervoer. En, het is ook een stuk geselliger!! Na de nodige uitleg gehad te hebben over de diverse bedieningspanelen konden we op weg naar huis. Peter en Dorien waren al eerder vertrokken, het leek ons allemaal wat makkelijker dat ieder afzonderlijk zou rijden en niet proberen bij elkaar te blijven.

In de stromende regen vertrokken we rond 14:15 uur richting Rilland, onze thuisbasis van de afgelopen week. Cora nam als eerste het stuur.

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen op je social media:

Related Posts

In de Achterhoek

Vorige week hebben we grotendeels doorgebracht in de Achterhoek, een in het oosten van Nederland. We hadden een heel leuke

Lees meer