Laatste keren.

Laatste loodjes

De komende weken zullen waarschijnlijk in het teken staan van veel “laatste keren”. Sommige daarvan zullen waarschijnlijk niet zo heel erg zijn om niet meer te hoeven doen, zoals de vuilnisbakken aan straat zetten, of de heg snoeien. Ik denk niet dat dat klusjes zullen zijn die we erg zullen gaan missen. Hoewel het anderzijds ook altijd wel een mooi gezicht was als de heg we weer strak gesnoeid bij stond, dat dan weer wel.

Andere aankomende laatste keren zullen de wandeling op zaterdagochtend naar de kaasboer en de bakker zijn. Niet dat we nooit meer op zaterdagochtend naar een kaasboer of een bakker zullen wandelen, maar voorlopig zal het de laatste keer in Bosschenhoofd zijn.

Ik denk dat iedereen wel van die dingen heeft die, als et de laatste keer geweest zou zijn, zeker niet zou gaan missen. Laat eens wat horen in de reactiebox hieronder…

Een andere laatste keer die we een tijd geleden al hadden, ruim 4 weken alweer, en nog steeds niet missen is het naar ons werk rijden en alles wat het werk met zich meebrengt.

Workstress

 

Maar er zijn ook dingen die we wel gaan missen, in ieder geval min of meer. De fotoclub bijvoorbeeld. Maar ook de contacten met de buurtjes, soms een babbeltje, soms niet meer dan even een hand opsteken af een toe een bakje koffie bij elkaar.  Uiteraard blijven we contact met elkaar houden.

Verder begint het huis nu langzaam maar zeker steeds leger te raken. De bovenverdieping is zo goed als leeg, er staan nog wat spullen gereed om naar de opslag te brengen, en wat dozen om nog wat apparatuur in te pakken.

De garagesale was een redelijk succes, we hebben best wat kunnen verkopen. Wat nog resteert gaat deels naar familie, vrienden en kennissen. En wat echt niemand wil hebben gaat naar Homico, de plaatselijke kringloper. De beide schuren zijn ook leeg en opgeruimd, daar staan alleen nog onze fietsen in, die we meenemen in de camper.

Terwijl aan de ene kant van de kamer de stapel “weg te doen” steeds kleiner wordt, groeit aan de andere kant de stapel “mee te nemen”. Gelukkig niet zo snel, het meeste hebben we al in huis, maar het begint toch best wel wat te worden.

Om het ons wat makkelijker te maken de camper in te laden en in te richten hebben we ook besloten tijdelijk een opslag te huren. Er zit namelijk een week tussen dakloos worden en het halen van de camper. De spullen moeten uiteindelijk toch ergens blijven. Deze week staat nog in het teken van de oude spullen opruimen, ophalen door de kopers en opslaan wat we willen bewaren. Volgende week zullen we volop bezig zijn met het opslaan van de camper spullen en nog wat resterende spullen naar de diverse opslag adressen brengen. Ik zeg het te weinig, maar we zijn echt blij met de hulp die we hiervoor krijgen van vrienden en familie.

Thank you

 

 
 

4 reacties

  1. Nieuw stoepie leggen in de achtertuin. Water kwam met hoosbuien griezelig hoog bij de achterdeur te staan. Nu loopt het mooi af. Dus als dit de laatste keer stoepie leggen is zou dat heerlijk zijn. Een acht rotklusje om het zachtjes uit te drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen op je social media:

Related Posts

In de Achterhoek

Vorige week hebben we grotendeels doorgebracht in de Achterhoek, een in het oosten van Nederland. We hadden een heel leuke

Lees meer