Garagesale

Garagesale

De laatste weken zijn we volop bezig geweest om de boel op te ruimen. Zie ook ons eerdere blog Ontspullen. Onder andere door het een en ander op onze “verkoopwebsite”te zetten: Garagesale Bosschenhoofd. Maar nu ook een fysieke garagesale.

Ook hebben we een hele hoop wat we gedurende de jaren verzameld hebben weggegooid of weggebracht naar Homico zodat het een ander wellicht nog blij kan  maken.

Maar zoals op de foto’s te zien is hebben we nog wel een en ander liggen waar we graag vanaf willen. Om die reden hebben we besloten on gedurende 2 dagen een paar uur per dag een garagesale te houden, waar we alles verkopen tegen extreem lage prijzen. Het merendeel zal zo tussen de €0,50 en €5,00 kosten.

Garagesale Bosschenhoofd

Er zitten nog echt wel hele leuke dingen tussen die je voor heel weinig geld op de kop kunt tikken.

Niet alleen praktische zaken zoals rubberlaarzen en bloemenvazen, maar ook DVD speler, BluRay speler. En wat dacht je van aluminium fotolijsten met schitterende foto’s door Frans gemaakt tijdens onze reizen over de wereld. Dat zijn unieke objecten!

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit schitterende portret van een berggorilla!

Berggorilla

Kortom: maak even tijd en kom neuzen op onze garagesale, wie weet zit er iets bij voor je!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen op je social media:

Related Posts

In de Achterhoek

Vorige week hebben we grotendeels doorgebracht in de Achterhoek, een in het oosten van Nederland. We hadden een heel leuke

Lees meer